064/22-444-66

Plaćanje kupljenih artikala možete izvršiti:


Uplatnicom

Naručene artikle možete platiti uplatom u pošti ili banci. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem SMS poruke i e-maila od naših komercijalista. Po evidentiranju Vaše uplate, artikli se šalju na izabranu adresu isporuke.

Nalogom za prenos (virmansko plaćanje)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem SMS poruke i e-maila od naših komercijalista. Po evidentiranju Vaše uplate, artikli se šalju na izabranu adresu isporuke.

Gotovinski (pouzećem)

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde porudžbine artikli će Vam biti poslati kurirskom službom BEX / AKS, a Vi ćete platiti kuriru pri preuzimanju.

Za porudzbine čiji je iznos manji od 3.000 dinara cena isporuke iznosi 230 dinara. Za porudzbine čiji je iznos veći od 3.000 dinara MobiKlik Vam pruža besplatnu isporuku artikala na teritoriji cele Srbije.

Platnom karticom - uskoro